En dan ga je ineens online

Als je me een paar weken geleden had verteld dat ik online zou gaan coachen en trainen, had ik je nooit geloofd. Nu doe ik het gewoon. En het werkt!

Dat ging niet vanzelf hoor. Ik moest echt wel even over een paar mentale drempels heen. Mijn impulsieve reactie op veranderingen is bijna altijd: freeze. Ik bevries. Mensen kunnen op verschillende manieren reageren op spannende/nieuwe situaties of veranderingen: fight – flight – freeze. Ze vechten, vluchten of bevriezen. Wat is jouw impulsieve reactie?

Gelukkig ben ik me steeds sneller bewust van mijn gedrag en gedachten. En kan ik mezelf dus ook snel bijsturen. En nu coach en train ik dus online. Met ontzettend veel plezier. Zelf, en samen met Marieke voor More than Mom. Reacties van klanten: “Wat een superleuke training met echt goede tips. Ik heb er veel aan gehad. Dit was echt een uurtje voor mezelf.” “Ik voel me een stuk beter dan twee weken geleden. Dankjewel.”

Word jij soms moe van jezelf, je gedrag of je gedachten, maar weet je niet hoe dit te veranderen? Voel je je naar, gestrest of eenzaam door de huidige situatie, maar kom je zelf niet uit de negatieve spiraal? Je mag altijd vrijblijvend contact met me opnemen voor een eerste kennismaking en een uitleg van de online mogelijkheden.

Reageren is niet toegestaan.